Ukaž barvu

Ukaž barvu

Dámy pozor, nejen boty vám o muži leccos prozradí, dejte si pozor na barvu jeho vozu. Tak to vezmeme po pořádku. Má bílé auto? Jedná se tedy pravděpodobně o čistotného estéta, bude citlivý, ale také chladně rezervovaný. Takže s heslem hrr na něj, nejspíš neuspějete a než si ho pozvete domů pořádně vygruntunjte.

Žluťásci poutají pozornost za každou cenu (viz. Dan Nekonečný). Ale pozor, žlutá je také symbolem pokroku a vysoké inteligence, takže z toho nám vyplývá, že nejspíš budete ve společnosti intelektuála, ale nemějte strach, nečekají vás jen hlubokomyslné debaty, žlutá je veselá barva, takže váš vyvolený vás bude inteligentně bavit. No není to krása. To by podle mě docela přicházelo v úvahu.

Oranžový, tak to je odvážný, sebevědomý nadšenec. Jste-li melancholička, tak to vás tenhle optimistický sršič energie bude pěkně štvát. Je dynamický, někdy až hektický – pravděpodobně to tedy bude jízda. Chce to odvahu dámy.

Béžová, to jsou snílci, takže sněte dál. Radši zlatá, ten bude velkorysý a šlechetný – kdo by nechtěl prince. Hnědí jsou bezproblémoví, stabilní a zřejmě zajištění, budete s nimi v bezpečí, ale pravděpodobně jsou také unavení a vyčerpaní.

Jestli hledáte vzrušení, navrhuji červené. Červení, ti mají opravdu chuť do života, někdy jsou vitální, až to bolí, jsou trochu agresivní a nic je neuspokojí tak, jako jejich úspěch. Možná budete mít trochu problém jim stačit.

Zato fialoví, ti jsou sice okouzleni sami sebou (kteří muži ale ne) a touží po magických schopnostech, ale také jsou něžní, klidní (ale ne nudní) a obětaví. Světle modří jsou  bezstarostní a v pohodě – alespoň podle barvy jejich auta. Tmavě modrá – dámy pozor - vlastníci tmavomodrých aut jsou věrní, důvěryhodní, budete s nimi v bezpečí a nepotřebují si nic dokazovat.

Zelenáč, ten vám bude chtít imponovat, rozhodně se kvůli vám ale nepřetrhne – když z něj nebudete vedle, bude jiná. Je to pravděpodobně kliďas, ale pevně si stojí za svým a nebojí se překážek, je odvážný. Stříbrná – chladný odstup, jen tak si vás nepustí k tělu, a navíc, tenhle člověk touží být mimořádný, dopřejte mu ten pocit, že je a bude váš. Šedá, tenhle touží po anonymitě, nechce být rozčilován a rušen, šedá je sice spojena s představou chudoby, ale nenechte se odradit. Černá, pan tajemný, vzdoruje a protestuje, hlavně svému osudu, nejvíce ho potěšíte tím, že ho budete respektovat. No, je to pěkné, ale milé dámy, navrhuji, berme to s rezervou, ne vždy to odpovídá, mám kamaráda s bílým autem a čistotný estét to je asi tak jako sádlo dietní pokrm, takže drahé, řiďme se instinktem. Přeji hodně úspěchů.

Linda N.