Pracovní horečka

Pracovní horečka

Pod vlivem pracovní horečky jsem se rozhodla sestavit manuál vzorného zákazníka čerpací stanice:

  1. Nejdůležitější pravidlo: NEUJÍŽDĚJTE BEZ PLACENÍ !!!
  2. Správně hlaste číslo stojanu u kterého parkujete, je to k neuvěření, ale opravdu nejsme jasnovidci, a když nevíte vy, jak to máme vědět my? Čísla na stojanech jsou proto, abyste nám pak nemuseli složitě vysvětlovat „nó támhle, tamto vzadu no, ne tamto až za tím, ale ne, na druhý straně“….. Tohle vysvětlování je vážně hrůza, vy si o nás myslíte že jsme velekněžky tuposti a my si o vás taky nemyslíme to nejlepší, takže pro všeobecné blaho, prosím, hlaste ta čísla.
  3. Artikulujte, když to totiž nebudete dělat, nebudeme vám rozumět a budeme vás trýznit otázkami „prosím, co, cože, nerozumím“ a to není ani pro jednu stranu příjemné. Když už jsme u toho, vyvarujte se pokud možno hmmmm a podobných odpovědí, protože my pak nevíme, jestli myslíte hmmm jakože jo, anebo hmmm strčte si to někam. Odpovědět ano X ne je to nejlepší, co pro nás můžete udělat.
  4. Čerpací stanice není žádná směnárna. Nevím, kde se vzala ta nesmyslná fáma, že máme neomezenou zásobu drobných. Nemáme. Vážně ne. Jít si s pětitisícovkou koupit cigarety, nebo ještě lépe žvýkačky, je dost ujetý. A někdy se může stát, že si to prostě nebudete moct koupit, protože nemáme na vrácení a můžete si stěžovat a brblat jak chcete, ale nic s tím neuděláte.
  5. Nekuřte! To se nesmí, navíc drtivá většina kuřáků si myslí, že se snad ty vajgly vcucnou do země. Tak to není, to někdo musí jít a uklidit to…třeba já, že jo. A to mám pak vážně vztek. No a úplně nejlepší ze všeho, drazí kuřáci, je, když to zahodíte do trávy, to se totiž musí potom vysbírat!
  6. Používejte prosím odpadní koše, když totiž sbírám všechny ty odpadky, připadám si jako na nějakých těch prospěšných pracích – a to jsem nic neprovedla.

To jsem ale rejpal, co? Já vím, ale zase vás musím pochválit, drtivá většina z vás, je totiž moc fajn. Většinou se i usmíváte a to je vzhledem k cenám pohonných hmot obdivuhodné, jen tak dál!