Velká letní foto soutěž u Auto MERCIA

Velká letní foto soutěž u Auto MERCIA

Léto, výlety, dovolená v zahraniční... To do sebe pěkně zapadá. Pokud cestujete autem můžete se podívat kamkoli a pořádně prozkoumat okolí. Určitě budete mít cestou puštěnou klimatizaci, mimochodem akci na regeneraci klimatizace jsem spustili včera (viz předchozí článek v novinkách). A nyní jsme pro Vás připravili velkou letní foto soutěž, kde od nás výherce získá regeneraci klimatizace u svého vozu zcela ZDARMA.


 

Jak se zúčastnit soutěže?

Vyfoťte se a nebo si pořiďte selfie před nově zrekonstruovaným showroomem ŠKODA v zahraničí (včetně názvu dealera). Soutěžní fotku pak zašlete na email .

Pravidla a podmínky soutěže:

  • Na fotografii musí být vyfocen soutěžící a nově zrekonstruovaný showroom ŠKODA v zahraničí včetně čitelného názvu dealera.
  • Fotografie se základními kontaktními údaji musí být doručena nejdéle 9. 9. 2015 na email .
  • Vítězem soutěže se stane majitel té fotografie, která bude pořízená v co největší vzdálenosti od Chrudimi.
  • V případě zaslání více fotografií před stejným showroomem v zahraničí bude rozhodující čas doručení emailu s fotografií.
  • Vzdálenost od Auto MERCIA bude dohledána dle google maps.
  • Soutěž bude vyhodnocena po 9. 9. 2015 a výherce budeme neprodleně informovat.

Jaká je připravena cena pro vítěze?

Profesionální regenerace chladícího media klimatizace včetně doplnění zcela ZDARMA pro Váš vůz. Což znamená, že provedeme kontrolu a doplnění chladícího media, vyčištění a filtraci chladícího media, test těsnosti systému, doplnění oleje do kompresoru a test funkčnosti klimatizace.


 

Přejeme Vám příjemnou dovolenou a šťastnou cestu, ať už se vydáte kamkoli. A zároveň se budeme těšit na Vaši soutěžní fotografii!

Ing. Petr Urban, marketingový koordinátor
777 696 913