Změna v prodejním týmu Auto MERCIA

Změna v prodejním týmu Auto MERCIA

Od prvního července jste mohli zaznamenat změnu v našem prodejním týmu. Po více než dvou letech "vystoupil z oboru" Tomáš Drda, aby přijal novou výzvu. Již během jara jsme začali shánět adekvátní náhradu a přišel k nám Lukáš Habrman, který dříve prodával nové vozy ŠKODA v Litomyšli. Pokusíme se Vám Lukáše v krátkém rozhovoru představit.

Lukáši, víme o tobě, že jsi čerstvě třicátníkem a žiješ v České Třebové, můžeš nám o sobě ještě něco prozradit?

Vystudoval jsem obor elektrikář silnoproud, a dále jsem pokračoval dálkově maturitní obor autoelektrika v Ústí nad Orlicí. Během dálkových studií jsem nejprve rok pracoval v Rieter CZ na oddělení kontroly, a poté zhruba 4 roky ve firmě Klahos, kde jsem měl na starosti sklad a administrativu. Nebudu zastírat, že studium při práci bylo dost náročné a po ukončení se mi dost ulevilo. Po zkušenosti z Klahosu jsem změnil obor, necelé tři roky jsem pracoval jako obchodní zástupce ve společnosti Berner - divize stavba. Poslední 3 roky jsem pracoval již v oboru na pobočce Auto Hlaváček v Litomyšli.

Jak jsi se dověděl o uvolněné pozici prodejce nových vozů v Auto MERCIA? 

V podstatě shodou okolností, v dealerské síti mám mnoho známých a šly tamtamy, že v Chrudimi je poptávka... Pak už jsem si na webu dohledal inzerát a reagoval.

Jsi u nás první měsíc, jaké jsou tvé dojmy? 

Vše je zatím pozitivní, připadám si jako v Jiříkově vidění... Když  přijdu s nějakým nápadem, tak je to možné obratem projednat s vedením, cítím možnost seberealizace. Tak to rozhodně v předchozím zaměstnání nebylo. Velkým plusem je také klimatizované prostředí a velice se mi zamlouvají prostory nově přestaveného showroomu. Líbí se mi tendence posunout firmu dál, tak jak to zatím vnímám v Auto MERCIA.

Jaké jsou tvé plány do budoucna?

Dobře se zabydlet v práci a stát se plnohodnotným členem týmu. A v soukromém životě to je svatba! Asi před měsícem jsem požádal přítelkyni o ruku a příští rok v květnu je v plánu svatba po více než desetiletém partnerství;)

A co tvé koníčky?

Jednoznačně auta, to je velká láska, nejlépe rovnou prohnat auto na závodním okruhu. Zatím mám dva starty v rámci srazu aut a oba vítězně ve své kategorii. Rád bych se svezl v supersportu. Dříve jsem jezdil na motorce, ale to už mě opustilo. Jinak nevydržím dlouho sedět a rád se zabavím s přáteli.

... chvilka přemýšlení...

Rád bych si vyzkoušel bungee jumping, ale ten mám od přítelkyně (pod pohrůžkou rozchodu) zakázán...

Lukáši díky za rozhovor a přeji ti mnoho úspěchu pracovním i rodinném životě!

Ing. Petr Urban, marketingový koordinátor
777 696 913