Krátký rozhovor se starostou Chrudimi

Krátký rozhovor se starostou Chrudimi

Dnes jsme si pro Vás připravili krátký rozhovor s našim dlouholetým zákazníkem, starostou města Chrudimi, Mgr. Petrem Řezníčkem.

Pane starosto, je to zhruba čtvrt roku, kdy jste si u nás koupil nové vozidlo ŠKODA Octavia. Kam vedly Vaše první cesty a kolik už jste stihl najet kilometrů?

První cestu jsme absolvovali do Německa do obce Raubach cca 100 km severně od Fankfurtu nad Mohanem. Do dnešního dne jsme najezdili zhruba 8.700 km.

Proč jste zvolil právě Octavii třetí generace?

Jezdil jsem 13 let s Octavií 1,9 TDI v automatu. Chtěl jsem opět tuto značku. Po poradě s prodejci firmy Auto MERCIA jsem se rozhodl pro tento model.

Víme, že je to Vaše třetí vozidlo zakoupené v Auto MERCIA, vzpomenete si na všechna Vaše vozidla, která jste vlastnil?

První auto jsem měl starou Ladu, po té jsem byl už jen u značky ŠKODA. Byly to Felicia a Octavia.

Kam nejdál jste jel vozidlem, ať už soukromě či služebně?

Myslím, že nejdál jsem byl na bulharsko – tureckých hranicích pod střediskem Siněmorec v obci Rezovo. Bylo to 1684 km od Chrudimě.

Závěrem se Vás zeptám, zda se s námi podělíte o nějakou historku z cest?

Určitě se podělit mohu. Nebyla však příliš humorná, ale s odstupem času zůstává jako dobré poučení. Letos jsme byli lyžovat. „Chytré auto“ umělo bez vyndání klíčku z kapsy bundy otevřít kufr, kam jsme složili lyže, lyžáky a „chytře“ i bundu s klíčem a zabouchli kufr. No a začalo dobrodružství. Jak otevřít auto, které se zamklo. Díky pochopení krizové situace prodavačem v Intersportu pod lanovkou, který zavolal pomoc ÖAMTC (rakouský automotoklub). No a po 45 minutách kasařskéko dobývání do auta, se technikovi podařilo auto otevřít za 136 euro.

Děkuji za rozhovor a přeji Vám mnoho najetých kilometrů bez nehod!

Ing. Petr Urban, marketingový koordinátor
777 696 913