Zprávy Auto MERCIA

Zprávy Auto MERCIA

Dnes především o počasí, dopravě, zákonech, pneuservisu a servisních akcích!

Už v minulém týdnu klesly ranní teploty pod nulu a v ČR se objevil první sníh a s tím související komplikace v dopravě, někteří meteorologové odhadují nejchladnější zimu za posledních 50 let...

Zákon 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích ukládá povinnost mít na motorovém vozidlu kategorie M a N obuté zimní pneumatiky v období od 1. listopadu do 31. března v případě kdy se zároveň na pozemní komunikaci nachází souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, nebo lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na pozemní komunikaci během jízdy může vyskytovat souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza.

S ohledem na výše uvedené Vám doporučujeme neváhat s přezutím kol Vašeho vozu, neboť kapacita pneuservisu se rychle plní a nyní již objednáváme povětšinou až na listopadové termíny... Proto jsme pro Vás prodloužili pracovní dobu pneuservisu do 18:00, tato změna platí od pondělí 26.10.2015 do odvolání. Objednejte si svůj termín přezutí již nyní na tel.: 469 626 119.

S pneumatikami a pohodovou jízdou jsou spojeny i aktuální servisní akce.

1. Servisní akce - geometrie náprav

2. Zimní servisní prohlídka za akční cenu 99 Kč - navíc v rámci této akce lze za akční ceny objednat např. zimní kompletní kola, sněhové řetězy a mnoho dalšího. Více zde.

Bližší informace žádejte u našich servisních poradců, případně prodejců náhradních dílů a příslušenství.

Ing. Petr Urban, marketingový koordinátor
777 696 913