Kolo pro život v Chrudimi

Kolo pro život v Chrudimi

Společně se ŠKODA AUTO  jsem partnerem závodu horských kol Manitou Železné hory České spořitelny, který je součástí populární série Kolo pro život. Závod je letos na programu v sobotu 18.8.

Start hlavních kategorií je tradičně před polednem na Resselově náměstí. Letos uvedeme závodníky na trať limitovanou edicí vozu ŠKODA FABIA edition R5 ve firemnim rallye polepu.

Hlavní zázemí je od 9 do 17 hod. v prostoru cíle na ploché dráze v Chrudimi, kde od ranních hodin probíhají závody dětských kategorií včetně závodu odrážedel pro ty nejmenší. V rámci stanového městečka se můžete u stánku ŠKODA AUTO těšit na simulátor ŠKODA Fabia R5 a budete mít ideální šanci natřít Honzu. Další zajímavostí bude prezentace bezpečnostních prvků na voze ŠKODA KAROQ v řezu. Samozřejmostí je vystavení aktuálních modelů vozů ŠKODA a nové modelové řady cyklistických kol ŠKODA. Menší děti ocení skládání maxikostek a dárečky ze ŠKODA Merchandise.

Můžete se také těšit na doplňkový program v režii Auto MERCIA:

  • malování na obličej (11-15 hod.)
  • workshop a soutěže Footbag (hakis) s Martinem Sládkem (od cca 12 hod.), exhibice a soutěž na hlavním pódiu (kolem 15 hod.)
  • prezentace ŠKODA KODIAQ ve zdravotnické úpravě včetně kompletního vybavení

 

Kompletní program závodů a zajímavosti k doprovodnému programu naleznete v odkazech níže:

 

Neváhejte se přihlásit na závody nebo přijďte fandit a užít si bohatý doprovodný program. V rámci vyhlašování výsledků je připraveno losování tomboly o zajímavé ceny a jeden výherce ze startovního pole závodníků vyhraje od Auto MERCIA poukaz na zapůjčení vozu ŠKODA FABIA COMBI na víkend s plnou nádrží.

Dostane se někdo z borců v našem novém dresu na bednu?

Sledujte náš facebook @AutoMERCIA a neunikne Vám soutěž o dětský dres z cyklo kolekce Auto MERCIA.

Ing. Petr Urban, marketingový koordinátor
777 696 913