Soutěž o 2 lístky na mistrovství světa v hokeji 2019

Soutěž o 2 lístky na mistrovství světa v hokeji 2019

Hokejové mistrovství světa se letos koná v termínu 10.-26.5. u našich východních sousedů na Slovensku. V Bratislavě a Košicích se sjede 12 nejlepších týmů a kromě pěkného hokeje se mohou fanoušci těšit i nezapomenutelnou atmosféru. ŠKODA AUTO je oficiálním hlavním partnerem mistrovství světa již 27 let v řadě a i díky tomu se nám podařilo zajistit vstupenky, které tímto dáváme do soutěže.

Jak už je patrné ze sloganu, tak pro zařazení do soutěže bude potřeba u nás v Auto MERCIA zakoupit vozidlo, přičemž nebudeme rozlišovat zda se bude jednat o nové vozidlo ŠKODA nebo ojeté vozidlo v rámci programu ŠKODA Plus.

Soutěžíme o 2 lístky na zápas Rakousko : Česko, který se odehraje v neděli 19.5.2019 od 16:15 v Ondrej Nepela Aréně v Bratislavě.

Jak se mohu do soutěže zapojit? Zde máte 4 možnosti:

  1. Koupit u nás ojeté vozidlo v rámci programu ŠKODA Plus a vyplnit soutěžní kartu,
  2. Koupit u nás nové vozidlo ŠKODA a vyplnit soutěžní kartu,
  3. Převzít u nás dříve objednané nové vozidlo ŠKODA a vyplnit soutěžní kartu,
  4. Máte-li u nás objednané nové vozidlo ŠKODA, tak se stačí zastavit a vyplnit soutěžní kartu. 

Na jedno zakoupené vozidlo lze vyplnit jednu soutěžní kartu, soutěž platí pro fyzické i právnické osoby. V případě realizace nákupu vozidla právnickou osobou lze nominovat do soutěže např. uživatele vozidla.

S vyplněním soutěžní karty Vám pomohou prodejci nových nebo ojetých vozů. Posledním termínem pro přijetí soutěžní karty je čtvrtek 9.5.2019. Informace k ochraně soukromí naleznete zde.

Výherce vylosujeme v pátek 10.5.2019.

Ing. Petr Urban, marketingový koordinátor
777 696 913