ŠKODA SCALA v hlavní roli na Cyklo Maštale 2019

ŠKODA SCALA v hlavní roli na Cyklo Maštale 2019

Druhým rokem jsme partnerem závodu horských kol Cyklo Maštale. Závod je na programu v sobotu 22.6, start i cíl je tradičně na náměstí v Proseči u Skutče a letos se pojede již po devatenácté. V epicentru cyklistického dění Vám představíme nový model ŠKODA SCALA.

Hlavní zázemí je od 9 do 17 hod. v prostoru startu a cíle na náměstí v Proseči u Skutče, přičemž samotné závody startují dle kategorií mezi 10 - 14 hod. V rámci stanového městečka se můžete u stánku Auto MERCIA / ŠKODA těšit na představení vozu ŠKODA SCALA. Děti u nás budou moci bloudit v labyrintu, nebo využít koutek pro malování. K dispozici bude odpočinková zóna a na odpoledne jsme připravili doplňkový program se skupinou Drum For Fun, která zahraje na hlavním pódiu a u našeho stánku bude probíhat workshop, kde Vás naučí jak hrát na bonga a další bubny. Nebudou chybět soutěže o zajímavé ceny a drobný merchandise pro děti.

Pro kategorii "RODINNÉ TÝMY" jsme připravili poukaz na zapůjčení vozu ŠKODA SCALA na víkend s plnou nádrží. A protože v této kategorii nejde až tolik o výkon, tak vylosujeme jeden ze startujících týmů v průběhu závodu a v cíli mu cenu předáme.

Neváhejte se přihlásit na závody nebo přijďte fandit a užít si bohatý doprovodný program. Kompletní program závodů, přihlášení a zajímavosti k doprovodnému programu naleznete na Cyklo Maštale.

Sledujte také náš facebook @AutoMERCIA.

Ing. Petr Urban, marketingový koordinátor
777 696 913