KAMIQ je jedním z favoritů Chrudimské vinařské desítky

KAMIQ je jedním z favoritů Chrudimské vinařské desítky

V sobotu 28.9. představíme široké veřejnosti nový model ŠKODA KAMIQ a bude to na Resselově náměstí v Chrudimi. Třetím rokem jsme partnerem náročného běhu na 10 km v ulicích Chrudimi, kde na každého závodníka čeká dvakrát legendární "nemocničák". Pořadatel Oldřich Bujnoch tradičně propojuje běh a víno a nejinak je tomu i v rámci osmého ročníku. 

Chrudimská vinařská desítka a lidový běh Vaňka Vaňhy na 1,7 km

Vše podstatné se bude odehrávat mezi 9-15 hod. na Resselově náměstí v Chrudimi, tedy v prostoru startu a cíle. Start hlavního závodu na 10 km je v pravé poledne a 11 hodin bude předcházet lidový běh Vaňka Vaňhy na 1,7 km, který poběží až 1000 závodníků, především z kategorie těch nejmladších, tedy školáků a předškoláků.

My jsme si pro Vás připravili favorita v podobě nového modelu ŠKODA KAMIQ. Na předváděcí jízdy to sice nebude s ohledem na zábor náměstí, ale ty si můžeme naplánovat na další dny. Pro porovnání a skutečnou představu přivezeme všechny SUV ŠKODA, tedy KODIAQ, KAROQKAMIQ.

V rámci doprovodného program vedle našeho stánku si budete moci ověřit Váš orientační smysl a projít labyrint o rozměru 8x8 m. Alespoň budete do budoucna vědět zda si do nového vozidla ŠKODA nakonfigurovat navigaci. Pro ty nejmenší budeme mít připraveno k zapůjčení dětské odrážedlo R5 a budou si moci labyrintem rovnou projet. Ve 14:30 hodin vylosujeme z vyplněných kontaktních karet 5 výherců (1. běžecký dres z kolekce Auto MERCIA, 2. Kronika ŠKODA, 3. model ŠKODA KAMIQ 1:43, 4. kniha Pozlacená FABIA, 5. pikniková deka ŠKODA).

V průběhu dne Vám také představíme program ŠKODA Handy a budete si moci zkusit handbike trenažér. Nebude chybět ani odpočinková zóna.

U ostatních partnerů akce se můžete těšit na malování na obličej a skákací hrad, volné chvilky během závodního dne vyplní hudební doprovod a vystoupení mažoretek.

V roce 2017 jsme našli nejrychlejšího "Chrudimáka", o rok později nejrychlejší "Chrudimačku". Letos nebudeme podmiňovat zapůjčení  vozidla ŠKODA KAMIQ na víkend s plnou nádrží běžeckými top výkony, ale výherce vylosujeme ze všech běžců desetikilometrové trati, takže si počkejte na vyhlášení výsledků po 13:30!

Více info a přihlášení na závody naleznete na webu organizátora.

Přijďte se podívat na našeho favorita ŠKODA KAMIQ, těsíme se na Vás!

Ing. Petr Urban, marketingový koordinátor
777 696 913