OCTAVIA Combi čtvrté generace – slavnostní představení v Chrudimi 30. 1. 2020

OCTAVIA Combi čtvrté generace - slavnostní představení v Chrudimi 30. 1. 2020


Nejnovější generaci modelu OCTAVIA poznáte na první pohled
. Z každého úhlu. Rozvíjí designový jazyk třetí generace vozu, ale působí podstatně dynamičtěji a sebevědoměji. Obsahuje celou řadu inovativních technologických prvků včetně nových bezpečnostních asistentů.

Kromě toho, že je zcela nová OCTAVIA krásná na pohled, si zároveň zachovala a ještě umocnila také svou praktičnost. To znamená, že její už tak úctyhodný objem zavazadlového prostoru narostl v karosářské verzi kombi o 30 litrů na celkových 640 l.

Čtvrtá generace vozu OCTAVIA bude k dispozici se širokou škálou úsporných a k životnímu prostředí šetrných hnacích ústrojí. Poprvé je nabízen plug-in hybridní model OCTAVIA iV, kombinující benzinový motor, elektromotor a převodovku DSG.

Letošní rok bude také ve znamení oslav 125 let značky ŠKODA, proto i komunikace tohoto významného výročí bude provázet kampaň na tento model.

Přijďte se seznámit! Ve čtvrtek 30. 1. 2020 v Auto MERCIA v Chrudimi.  Jeden vůz budete moci zhlédnout po slavnostním odhalení přímo na showroomu, a v tom druhém s motorizací 2,0 TDI 85kW se budete moci projet.

Nebude chybět výborná káva a drobné občerstvení. Těšíme se na vás!

Denní program:

  • 9:00 slavnostní odhalení vozidla ŠKODA OCTAVIA COMBI
  • 9:15 zahájení předváděcích jízd nejen se ŠKODA OCTAVIA COMBI
  • 9:00 - 18:00 mezigenerační srovnání modelu OCTAVIA
  • 18:00 zakončení předváděcích jízd

 

Více o voze NOVÁ OCTAVIA COMBI

 

Tomáš Bříza, vedoucí prodeje
469 626 109