ŠKODA Octavia Combi Scout

ŠKODA Octavia Combi Scout

Prostor pro dobrodružství

Na počátku bylo rodinné kombi s mimořádnou nabídkou místa pro cestující i jejich zavazadla. Přidali jsme mu inteligentní pohon všech kol, robustní plasty kolem karoserie a ochranu podvozku, aby se mimo zpevněné cesty cítilo jako doma. Tak vznikla ŠKODA Octavia Combi Scout – rodinný suverén se smyslem pro dobrodružství.

Octavia Combi Scout je připravena vyrazit za dobrodružstvím. Vy také?

„Skaut“ z rodiny modelů Octavia si nepotrpí na velká slova. Když přijde na věc, odvážně se pustí do každého úkolu. Jeho stejnokroj tvoří robustní ochranné plasty a světlá výška zvýšená na 171 mm; ve výbavě má mimo jiné odolné čalounění sedadel. Octavia Combi Scout se neztratí ve volné přírodě ani ve městě.

Inteligentní pohon všech kol a ochrana podvozku

Inteligentní pohon 4x4 s 5. generací mezinápravové spojky Haldex si poradí i s tou nejmenší změnou podmínek pod koly vozu v řádu milisekund. Za normálních podmínek se Octavia Combi Scout chová stejně jako běžná „předokolka“; na sněhu, bahně nebo ledu se však plynule změní ve „čtyřkolku“. Pro výpravy mimo civilizaci je mladoboleslavský „skaut“ vybaven ochranou podvozku, tzv. Paketem pro špatně cesty.

Výjimečná a přitom stále Octavia

Jakkoliv je Octavia Combi Scout navržena pro specifika aktivního životního stylu, stále si zachovává všechny kvality nejprodávanější modelové řady značky ŠKODA. To zahrnuje například dostatek místa pro 5 cestujících a 610 litrů pro jejich zavazadla. K tomu přidává řadu moderních asistenčních systémů, výkonné a přitom úsporné motory nebo četná „Simply Clever“ řešení. V celkovém součtu je tak Octavia Combi Scout skvěle připravena plnit všechny úkoly, které před ni běžný život postaví.