Sleva 20% na originální příslušenství ŠKODA… i to je „Šeková knížka plná slev“

Sleva 20% na originální příslušenství ŠKODA... i to je "Šeková knížka plná slev"

Jste fyzická osoba (i podnikající na IČ) vlastnící model Felicia, Fabia, Octavia, Roomster, Yeti nebo Superb starý 4 a více let? Pak právě pro Vás je určena akce "Šeková knížka plná slev", jež je platná až do 31.12.2015. Stejně jako v předchozích letech si můžete šekovou knížku vyzvednout u našich servisních poradců, případně lze vyžádat přes infolinku ŠKODA AUTO na tel. č. 800 600 000.  A jaké slevy jsou v rámci letošní akce nabízeny?

  1. Sleva 20% na výměnu ŠKODA Originálních brzdových destiček, čelistí, kotoučů a bubnů – sleva se vztahuje na materiál i práci.
  2. Sleva 20% na výměnu ŠKODA Originálního středního nebo zadního dílu výfuku – sleva se vztahuje na materiál i práci.
  3. Sleva 20% na výměnu ŠKODA Originálních tlumičů – sleva se vztahuje na materiál i práci (Sleva se vztahuje i na předepsané přeměření geometrie po výměně předních tlumičů).
  4. Sleva 20% na výměnu ŠKODA originální spojkové lamely, přítlačného kotouče, vypínacího ložiska a setrvačníku – sleva se vztahuje na materiál i práci. Sleva platí pouze v případě montáže u servisního partnera ŠKODA.
  5. Sleva 15% na ŠKODA Originální řemeny, kladky a vodní čerpadla v případě výměny rozvodů (sleva zahrnuje pouze díly).
  6. Sleva 10% na ŠKODA Originální díly, je-li celková cena opravy nad 3 000 Kč vč. DPH. Do celkové ceny opravy nejsou zahrnuty hodnoty oprav, na které byl uplatněn některý z dalších šeků. Maximální výše slevy je 5 000 Kč.
  7. Autokosmetika ŠKODA zdarma, je-li celková cena opravy nad 1 000 Kč vč.  DPH. Pokud bude celková cena opravy vyšší než 1 000 Kč (včetně DPH), můžete si vybrat jednu položku ze seznamu autokosmetiky na druhé straně kuponu dle svého výběru zdarma.
  8. Sleva 20% na nákup ŠKODA originálního příslušenství – sleva se nevztahuje na pultový prodej příslušenství a lze ji uplatnit pouze v případě provedené servisní práce na voze nebo montáži příslušenství. Sleva se nevztahuje na montáž příslušenství a nelze ji uplatnit na nákup zimních kompletních kol a produkty zakoupené přes ŠKODA E-shop. Šek lze kombinovat s libovolným šekem z šekové knížky.

Bližší informace získáte u našich servisní poradců. Náhled šekové knížka plné slev 2015 naleznete zde.

Ing. Petr Urban, marketingový koordinátor
777 696 913